Uutisia 2008

26.01. Vuosi aloitettiin perinteisesti jälkijouluilla, tällä kertaa aloitettiin reippailemalla Tietomaassa ja sitten siirryttiin kuvun täyttöön pitkän kaavan mukaan.

26.-27.04. Tottisviikonloppu Oulussa, kouluttajana Tuukka Nikola. Hyvää oppia saimme, suurkiitos Tuukka!

04.05. Helenalle ja Ukille HK2!

11.05. Esa ja Gero FMBB:n mestaruuskisoissa Sloveniassa IPO:n Suomen edustusjoukkueessa. Koirakko sai YKKÖSTULOKSEN ja oli mukana voittamassa JOUKKUEKULTAA!!! JIHUU!!!

15.06. FCI IPO-MM -karsinnat Porvoossa. Mukana Esa&Gero, jotka olivat viidensiä ykköstuloksella sekä Arsi&Loki, jotka saivat ensimmäisen IPO3-koularinsa. Esmi ja Kerttu ovat siis mukana joukkuevalinnassa! Onnittelut kummallekin parille!

05.07. SBPKY:n kansallisten lajien rotumestaruudet Kiimingissä. Jäljen rotumestareiksi mahtavasti Helena ja Uki ekalla voittajan ykköstuloksella! Mielettömän hienoa!!!

12.-13.07. Pohjoismaiden ensimmäiset mondioring-kokeet Riihimäellä. Viikonlopun jälkeen oli Miialla & Tulpulla sekä Hennalla & Puntilla kotiin viemisinä 1 kpl MR1-tuloksia/koirakko! Historiallisen hienoa!

23.07. Pure Dogsin järjestämässä jälkikokeessa onnistuivat hienosti Merja ja Alma JK1, Kati ja Alpo JK2 sekä Helena ja Uki JK3 toisella ykköstuloksella! Upeaa! :kuvia:

26.-27.7. Jälkiviikonloppu Muhoksella, kouluttajana Outi Hermiö. Isot kiitokset Outille, saimme uusia oivalluksia jälkihommiin! :kuvia:

11.-14.9. FCI IPO MM-kisat Wavressa, Belgiassa. Mukana Esa ja Gero, jotka tulivat kotiin joukkuehopeamitali taskussa! ÄLYTTÖMÄN HIENOA!!! JIPII!!!

4.-5.10. Belgianpaimenkoirien IPO-rotumestaruuskisat Kuortaneella. Mukana Esa ja Gero, joille sijoitus 4. IPO3-koularilla sekä Arsi ja Loki, jotka saivat myös koularin ja sijoittuivat seitsemänneksitoista. Hyvä pojat! Esa ja Gero atkaavat siis ensi vuonna FMBB:n MM-kisoihin, mahtavaa!

11.10. Jälkikoe, jossa JK2-koulutustunnuksen saivat Miia ja monitoimimies Tulppu. Onnea onnea!

12.10. Käyttäytymiskoe, jonka hyväksytysti suorittivat Henna ja Puntti. Hyvä! Samaan aikaan toisaalla Helena ja Uki osallistuivat ensimmäiseen etsintäkokeeseensa, josta heille EK1-koulari hyvillä pisteillä, Hienoa!

18.-19.10. Osallistuivat Miia ja Henna Tulpun ja Puntin kanssa Jämsässä Suomen historian toiseen mondioring -koetapahtumaan, josta kummallekin MR1-koularit x 2. Melekosia tyttöjä ja poikia nämä PeeDeen ring-harrastajat!

19.10. Riikka ja Ara voittivat Keski-Suomen kennelpiirin IPO-mestaruuden! Mahtavaa!

08.11. Tänään Haukiputaalla järjestetty luonnetesti päätti koe- ja testikautemme tältä vuodelta. ISOT KIITOKSET kaikille tuomareille ja osallistujille mukavista koehetkistä sekä erityiset kiitokset kaikille yhdistyksemme ulkopuolisille talkoolaisille, joita ilman pienen yhdistyksemme olisi ollut hankalaa järjestää tapahtumia. Mahtavaa kaverit!

arkistoidut
2010
2009
2008
2007
2006
2005